Vragen?
Bel gerust voor een
passend advies!
06-51351543

Een goed werkende cv is voor ieder huishouden belangrijk. Het bepaalt in grote mate het conform van uw woning. Wie wil er nu niet behaaglijk wonen in aangename temperaturen? Of het nu gaat om een kapotte cv ketel, een nieuwe cv ketel, of het onderhoud van uw cv ketel, LPI Installaties draagt bij aan optimaal woonplezier en regelt het voor u. LPI is persoonlijk, eerlijk, betrokken en staat voor u klaar. Wij hebben veel ervaring met merken zoals:

Uw CV ketel bij LPI

 • Nefit
 • Remeha
 • Vaillant
 • Intergas
 • Itho

Nieuwe cv ketel

Nieuwe cv ketel nodig? Een nieuwe cv ketel bestelt u niet iedere dag. Waar moet u op letten bij het kopen van een nieuwe cv ketel? Met welk model bent u voordelig uit? Welk type levert op lange termijn rendement op? Wellicht denkt u aan een cv-ketel met een hoge capaciteit, maar een ketel met overcapaciteit pakt op lange termijn juist niet rendabel uit. Bij LPI kunt u rekenen op eerlijk en professioneel advies, zodat ú uiteindelijk het voordeligst uit bent.

Cv ketel kapot?

Het kan behoorlijk vervelend zijn als uw cv ketel kapot is. Een koude douche, geen warm water uit de kraan? De kans is groot dat uw cv ketel in storing is. Uiteraard kunt u ons altijd bellen bij een kapotte cv ketel, maar u kunt ook zelf een aantal punten controleren.

Checklist cv-ketel storing

Doet u cv-ketel het niet? Met deze checklist kunt u het wellicht zelf oplossen:

 • Zit de stekker in het stopcontact en werken alle zekeringen nog?
 • Heeft u een stroomstoring ? Controleer de aardlekschakelaar of de stoppenkast.
 • Werken de batterijen van de thermostaat nog?
 • Is de waterdruk lager dan 1.5 bar? Vul de cv ketel bij.
 • Hoort u geluiden in de leidingen? Ontlucht dan de verwarming.
 • Brandt de waakvlam? (Modernere cv ketels hebben geen waakvlam)
 • Kijk of de gaskraan en de toestelkraan wel open staan.
 • Controleer of er niet ergens een lekkage is of een andere kraan open staat.
 • Zit er een reset-knop op de cv ketel? Druk deze in.

Mocht u er alsnog niet uitkomen, neem dan vrijblijvend contact (clickable) met ons op. We staan voor u klaar.

Onderhoudscontract cv

Door een onderhoudscontract voor uw cv zorgt u voor een langere levensduur en minder storingen. Jaarlijks onderhoud aan uw gastoestellen, maar ook aan moderne cv ketels, combiketels en warmwatertoestellen is belangrijk. Ieder jaar gebeuren er ongelukken door niet schoongemaakte toestellen. Buiten het schoonmaken van uw toestel wordt ook de waterdruk, gasdruk, rookgasafvoer, luchttoevoer nagekeken en de juiste afstelling van de gaslucht mengverhouding gemeten en eventueel bijgesteld. Zo haalt u het beste rendement uit uw cv ketel.

Vragen over uw cv ketel

Laat u adviseren door een betrokken en eerlijke partner.

CONTACT

Referenties

 • LPI heeft bij ons de afgelopen jaren verschillende werkzaamheden verricht. Van het plaatsen van een nieuwe cv ketel, gaskachel en het aanleggen van riolering en toilet. Tevens verzorgd LPI jaarlijks het onderhoud van de ketel en de kachel. Wij zijn uitermate tevreden, LPI staat voor zeer goede service, klantvriendelijkheid en vakmanschap.

  Fam. Snijders, Delfgauw

 • Leon is een nette, vriendelijke jongeman met de juiste kennis van zijn vak. Bij binnenkomst doet hij altijd netjes zijn schoenen uit, terwijl ik altijd zeg dat dat niet nodig is. Hij komt altijd netjes op tijd en gaat gelijk aan de slag. Hij laat alles netjes opgeruimd achter. Hij is op meerdere gebieden vakkundig. Zo komt hij naast de jaarlijkse controle van mijn cv, ook voor kitwerkzaamheden in de badkamer en heeft hij pas een nieuwe afzuiginstallatie geplaatst in de badkamer. Dit alles naar zeer grote tevredenheid.

  Fam. uit Pijnacker

 • Fijne service en kwaliteit. Toen er problemen waren, kwam de monteur diezelfde dag langs voor reparatie. Afspraken verlopen netjes zoals afgesproken en monteur belt even voordat hij voor de deur staat. Zo hoef je niet gehele dag ervoor thuis te blijven.
  Kortom fijne service en goede kwaliteit. Wij zouden het dan ook iedereen aanbevelen!

  Familie van der Meide uit Berkel en Rodenrijs

 • Al enkele jaren pleegde Leon bij ons het onderhoud aan onze oude (zeker 20 jaar!) ketel. En ieder jaar redde dit oudje het weer, hoewel we wel wisten dat het verstandig was hem toch eens te gaan vervangen. Dit jaar was het dan zover… we besloten voor een nieuwe ketel te gaan. Na een goed advies en duidelijke offerte, hebben wij een afspraak ingepland met LPI. Leon kon snel terecht en heeft alles netjes geïnstalleerd. De afvoer van de wasmachine was helaas verstop en dit heeft hij direct ook opgelost, erg fijn! Blij met onze ketel en de goede service.
  Fam. Mooijman, Nootdorp

 • Erg goede ervaring met LPI van Leon Pex, keurig werken, erg tevreden over boiler, cv en thermostaat kraan, en een goede uitleg erbij. En dan ook nog service zoals je die niet veel meer tegen komt!
  Ted Ingelandsestraat

 • LPI levert een professionele service en is goed bereikbaar. Tevens voorziet hij ons van deskundig advies. De werkzaamheden worden netjes uitgevoerd en de prijs/ kwaliteit verhouding is goed. LPI is voor ons een betrouwbare installateur.
  Fam. Taal Pijnacker

LPI is lid van Uneto-VNI          Erkend door KvINL